Post by halolesstifse on Mar 12, 2022 1:21:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezeně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Metal Soldiers 2 2022 version ▞▞▞
Co to je za píčovinu!!!
Add to zhoršuje jinak je to velmi dobré
Sami
Dobrá hra
Je to docela dobrá hra a dělá mě velmi zábavnou, ale je tu problém, že v žádné fázi nejsou žádné potíže Jinými slovy je to opravdu snadné hrát
Uphill Rush Water Park Racing Perlumbaan jhrr
Byli jste tak ponořeni do vydělávání peněz prostřednictvím reklam, že jste si neuvědomili, že se reklama přehrává v režimu na výšku. A vaše hra je na šířku. Takže když reklama skončí, moje hra se zmenší na polovinu obrazovky a nic na displeji.😂😂😂
Nakupoval jsem a nedostával jsem oživení života, jak by měl, opravte to nebo mi vraťte peníze Kde jsou moje nákupy!!!!!!!! 😡
Zábava pro všechny národy na zemi a zábava pro velmi malé dítě na zemi, ale svědkové Jehovovi si nemyslíme, že by to bylo zábavné pro naše, věříme v Jehovu, našeho boha, jeho vlastního boha Ne, o tom bylo vuyani říkat, že pro naše svědky Jehovovy to pískujeme špatné pro naše lidi, já jsem vuyani říkám olo tohoto vuyani dlamini a svědek Jehovův
Nevadí, dostal jsem se z toho docela rychle.
Věc, která se mi na hře nelíbí, je, že jde o střílečku založenou na misích, ale mohlo by to být lepší, kdyby to byla online hra pro více hráčů pvp. Díky The New Avenger
Pěkná hra. Dokončuji všechny úrovně. Některé úrovně jsou velmi těžké, musím hrát stejnou úroveň s různými technikami, abych vyhrál.Nemůžu se dočkat kovových vojáků 3
Metal Soldiers 2 Ação oqrm
Reklama dělá tuto hru nejhorší, protože u adv jsou všechny hlavní věci skryté!Velmi dobré, ale pouze 60 etapa trvá v uzamčení pouze 5 dní
přidejte přizpůsobitelné ovládací prvky, abychom mohli ovladač přemístit, jak chceme. Přidejte navigační panel typu joystick, který je lepší než současné tlačítko aero. Mohl by dostat 5 hvězdiček, ale ne teď. Opravte to, pak zvážím...
To je strašná blbost !!!
je to bezpochyby dobrá hra. enenies, úrovně, heikoptory, roboti, všichni jsou velmi zajímaví a kreativní. je to 5hvězdičková hra. Důvod, proč dávám 3 hvězdičky, je ten, že se zpomaluje a hodně visí po dosažení konkrétní obtížné úrovně v nekonečném režimu. Přeinstaluji to, doufám, že tentokrát to bude fungovat efektivně.
Pouze reklama, kterou je třeba hrát... Plýtvání daty a časem, to je reklama, vytváří napětí. 😡😠😠😠
hrát bal
😶😶😶😮
Běžte do piči
můžu to hrát multiplayer na wifi
Dobrá hra ale ty tlačítka jsou moc malá
Je to pěkná hra, ale hráč nemá žádné zvýhodňování
Hra je úžasná, ale majitel by měl zapracovat na ovládání
Jsem v misi 50. 3. boss právě přestal útočit a já nejsem schopen se z této fáze pohnout. Prosím, podívejte se na to.
úplný odpad... co je to za nekonečný režim? toto není nekonečný režim, toto je režim časového útoku... je v tom velký rozdíl...
hra dobra ale strasne mi pada
Hra využívá špatné ovládání, aby zvýšilo počet úmrtí, takže mohou vynutit více reklam.
Tato hra je úžasná Rád bych ji hrál po celý svůj život, než jsem naposledy vydechl
Pouze reklamy se neinstalují
Shidhejd
Tohle je hnus!!Je to skvělé
nejsem si jistý, jestli tato hra není podvod, který se snaží získat moje informace
tato hra je velmi zbytečná velmi špatná grafika tato hra je ztráta času
Tato hra je 2D střílečka a souboj s bossem se hraje velmi snadno
Je to dobrá hra, ale je tak stará, End, moc miluji akční hry
Velmi pomalé a je zde mnoho reklam
Množství reklam, které tato hra má, vás bude bolet na duši a nemůžu uvěřit, že si nikdo neuvědomil, že se jedná o metalový slimák, existuje příliš mnoho podobností, než abych to popřel.
Metal Soldiers 2 Aksiyon hap