(Android/iOS) Atelier Online: Alchemist of Bressisle bir çox token modifikasiyası
Mar 12, 2022 1:18:23 GMT
Post by halolesstifse on Mar 12, 2022 1:18:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox token modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Atelier Online: Alchemist of Bressisle 2022 version ▞▞▞
. Amma ümumilikdə oyun bəzi gözləntilərdə çatışmır. Düşünürəm ki, hər bir şeyə görə dəli kimi titullar alıram. Bir müddət sonra bezdirici olur. Həmçinin oyunçu əhalisi. Mən heç kəsi görməmişəm. Həm də xoşladığım bir şey odur ki, sırf sənətkarlıqla 5 ulduz qazana bilərəm. Axmaq üyüdülmə mənim üçün əyləncəlidir. Çünki mən buna nail oluram. Həmçinin saxlama bir NIGHTMARE edir. İdarə etmək bezdiricidir. Niyə bu qədər çox batareya istifadə edir. Bu qəribədir
Half star review - - Dərhal silmək Nə xəsis oyun / developer. Minimum pre-reg bonuslarını, daha az və layiqli başlanğıc giriş mükafatlarını gördükdən sonra dərhal silindi. Və ən pisi... sizin tutorial qədəriniz tək çəkilişdir? Düşünmürdüm ki, qışqırıq Boltrend səviyyəsini aşağı sala bilər, amma təbrik edirəm.
Əla oyun
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Рольові htgs
Oyun cox donur. .və yükləmə olduqca uzundur
Əla oyun, əyləncəli hekayə və .... problemli əlaqə problemləri. Yükləmə ekranında, xüsusən də ərazini dəyişdirərkən əlaqə uğursuz olduqda, siz qara yükləmə ekranında ilişib qalacaqsınız. O, öz-özünə yenidən qoşulmağa cəhd etməyəcək və qorxulu “Bağlantı uğursuz oldu, yenidən cəhd etmək istərdinizmi?” sualı yoxdur. Proqramı yenidən başlatana qədər qaranlıqda tək qalacaqsınız. Mən bundan daha qorxulu təkrar cəhd təklifi ilə gedərdim, ciddi şəkildə. Əllə təkrar cəhd sorğusunu həyata keçirmək çox çətindir?
yaxşı idi. Əsaslarına görə, məncə, bu, bir növ Atelier oyunu kimi işləyir, lakin o, çox boş görünür. Sanki bu oyunun bir Atelier oyunu olduğunu hiss etdirmək üçün əsaslı olaraq çatışmayan bir şey var. Kimyagərlik özünü çox boş hiss edir və mən bilirəm ki, bu, telefon aparatının nəyə qadir olduğunun çatışmazlığı deyil. Onu darıxdırıcı edən bir şeyin olmaması bir az səhv hiss edir. Nəyi əskik olduğunu dəqiq ifadə edə bilməməyim incidir.
Ümumilikdə əla oyun. Bu nöqtəyə qədər kifayət qədər F2p və idarəetmə və musiqi kimi əla oyun aspektləri. Yeganə problem odur ki, mən tez-tez yükləmə ekranında ilişib qalıram və oyunu yenidən açmalıyam. Əks halda, mənim üçün 5-dən 5-i oyundur
Oyun qaydasındadır. Mən adətən hekayələri tez oxuyuram, lakin bu oyun üçün mən həmişə hekayəni atlayıram, çünki söhbətlər çox uzundur, xüsusən də tam partiyaya sahib olmaq və funksiyaların kilidini açmaq üçün çox inkişaf etməliyik. Pul qazanma gülüncdür, hətta eksplidaları üyütmək üçün bizə bilet lazımdır. Personajlar üçün gacha dərəcəsi dəhşətlidir, üstəlik dupe avadanlıqları demək olar ki, yararsızdır. Amma onlar bizə pulsuz personajlar verdilər, ona görə də oynanılmaz deyil. Çanta toplanmağa yönəlmiş bir oyun üçün çox kiçikdir.
Əyləncəli oyun, yaxşı potensiala malikdir, lakin oyunun yüklənməsi ilə bağlı ciddi problem var. Başqalarında da eyni problem var, akademiyaya qayıdanda oyun donur. Həmçinin təsadüfi vaxtlarda oyun sadəcə yüklənməyə başlayacaq və siz heç nə ilə əlaqə saxlaya bilməyəcəksiniz və yükləmə heç vaxt dayanmır, yenidən başlamalısınız. Zindanda olduğum zaman və yükləmə səbəbindən hər şeyi yenidən başlatmalı olduğum zaman böyük problem.
Ingress Prime ጀብዱ ebz
Mən AO-nu bəyənmək istəyirəm. Mən mat daşlamağı rahatlaşdırıram. Musiqi əladır. Qrafik əladır. VC əladır. Ancaq əlaqə problemləri və səhvlər oyunu narahat edir. BTW, "səhv" söhbətdə rahat şəkildə senzura olunur. Ciddi söhbət filtri oyunçuların qarşılıqlı əlaqəsinə mane olur. İnventar UI işləmək lazımdır. Hər 5 dəqiqədən bir qəzaya uğrayan müştərini buraxmaq üçün 24 saatlıq texniki xidmət (8/20/21) var idi. Və sonra şəbəkə düzəldildikdə, yeni reyd məzmunu hələ də səhvdir. Dəhşətli Qaça dişli və ya şanslı olsa, zəif 3 ulduzlu bir simvol verir. F2P lakin P2W
Oyun hətta mobil oyunlar üçün köhnəlmiş və köhnəlmişdir
Yüklənir Yüklənir... davam edir.
Cəmi bir gün keçirdim və iki dəfə bağlandı
Oyuna davam edə bilmirəm, çünki multi rejimi tələb edən tapşırıq var və mən çox rejimi yandırdığımda “çox rejim işə salınır, sonra yenidən cəhd edin” mesajı almağa davam edirəm və nə vaxt cəhd etməyimdən asılı olmayaraq, o, yüklənir. 65% və sonra mənə bu mesajı verir. Daha sonra tək oyunçu rejiminə keçməyə çalışdığım zaman o, 95%-ə qədər yüklənir və sonra mənə eyni mesajı verir. Və davam etmək üçün oyunu bağlamalı və yenidən açmalıyam. İndi oyunda irəli gedə bilmirəm 😒
Hətta oyunu işə sala bilmir, introdan sonra qara ekrana keçir və bundan kənara çıxmır
Pis deyil.
Mənə "endirmək alınmadı. Yenidən qoşulur" deyir və mən oynaya bilmirəm
Lokalizasiya çox zəifdir, nəzərə çarpan orfoqrafik səhvlər var və dialoq orijinal personajlara uyğun ifadələrə uyğun gəlmir. Oyunun özü yaxşıdır, lakin Atelier franşizasının dərinliyini nəzərə alaraq, ingilis dilində tərcümələrin daha keyfiyyətli olacağına ümid edirdim.
Niyə səsi söndürə bilmirik?
Baxmayaraq ki, bu oyunun daha yaxşı yükləmə vaxtları olmasını arzulayıram və bu oyun bir az səhv olsa da... möhkəm oyun. Mən razıyam.
Oyun yükləmə ekranında ilişib qalır və mən oyunu bağlamağa və onun işləməsi üçün yenidən işə salmağa məcbur oldum
Çox yaxşı, yalnız mən bütün materialları toplamaqda çətinlik çəkirəm, zəhmət olmasa, avtomatik yığa bilərəm?
Oyun işləyərkən əyləncəli idi, lakin indi yükləmək mümkün olmadığına görə xəta alır və mövcud yeniləmə yoxdur, ona görə də sonra yenidən cəhd edəcəyəm, lakin səhvlərlə davam edərsə, sadəcə silib başqa bir şey oynayacağam.
nasazlıq problemi var. siz hər dəfə akademiyadan çıxanda və yenidən daxil olmağa çalışdığınız zaman bscreen qaralır və donur. davam etmək üçün oyunu yenidən başlatmalısınız. bunu düzəltmək olar???
Oyunun ilk bitində çox əl tutma. Çox hallarda sadə düyməni necə basacağını oyunçuya izah edən başqa mətn qutusuna ehtiyac yoxdur. Sizə Ryza-nı pulsuz verir, lakin onları təkmilləşdirməyin heç bir yolu yoxdur, xarakter aşağı səviyyəli və yararsız edir.
Bu, işə salınan baxışdır. Qrafikada heç bir problem yoxdur. Standarta cavab verir. Həqiqətən çox aydın bir süjet var. Oyun orta səviyyədədir. Aşağıdakılarla yanaşı, buna görə də ona 2 verdim. Oyun P2W-ə qarşı çox ağırdır, bu, oyunun sonunda daha yüngülləşə bilər, burada daha yüksək keyfiyyətli damcılar əldə edə bilərsiniz. Demək istədiyim daha çox şey var, amma oyun inventarında olduğu kimi, 500 birtəhər kifayət qədər yer deyil.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Rol ijro etiladigan ixtp
yaxşılaşır
Qrafiklər aşağı səviyyədədir və oyun çox ümumidir. Hər şey qaydasındadır.
Əyləncəlidir, lakin əlaqə həmişə kəsilir və yükləmə müddəti çox uzundur, mən Boltrend brendinə xas bir xüsusiyyət kimi hiss edirəm, çünki Disgaea oynadım, burada hər dəfə əlaqəni kəsməkdə eyni problem var.
Əla oyundur, lakin bu son yeniləmə mənim oyuna girməyimə mane olur. Onun yeniləməyə ehtiyacı olduğunu iddia edir, lakin Play Store-da yeniləmə seçimi yoxdur. Daxil olmağa çalışmaq, yeniləməyə çalışmaq, Play Store-a yönləndirməni gətirmək və heç bir yeniləmənin mövcud olmaması kimi sonsuz döngədən xəbərdar olun. O, əla. Davam edərkən əyləncəli idi!
Başlayanlar üçün uyğun deyil, mən qədər üçün heç bir valyuta almadım, sadəcə 3 tək bilet, yeni başlayanlar üçün tövsiyə edilmir.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle ایفای نقش frvi
Bir toplama oyunu olaraq, 3000 inventar yuvası çox az deyilmi? Nəzərə alsaq ki, 1 tərkib = 1 yuva. Beləliklə, 10 alma x10 elementin 1 yuvası yerinə 10 yuva tutur. Gacha-da vahidləri əldə etmək çətindir. Bəzi vahidlər gacha olmadan səviyyəyə qalxa bilməz və lv 10-da ilişib qalmışdır Valyuta almaq gündəliklərlə müqayisədə çox bahadır. Beləliklə, aylıqdan başqa, topup ilə oyunu dəstəkləmək dəlilikdir
Bir neçə dəfədən çox pul ödəməyə hazır deyilsinizsə, çox sinir bozucu. İnventar məhduddur və böyümək üçün oyunda əldə etmək çox çətin olan valyuta tələb olunur, lakin hər şey inventarınızdan asılıdır ki, ilişib qalacaqsınız.Əyləncəlidir, lakin siz p2p deyilsinizsə, o, sürətlə məhdudlaşacaq. Onların saxlama qabı var, lakin siz oradan məqsədi pozan hər hansı bir şeyi istifadə etmək üçün əşyaları çantanıza köçürməlisiniz. Ümid edirəm ki, yaxşılaşdığını görəcəyəm!
Bu, həqiqətən də yaxşı oyundur, amma məlumatımı geri yükləmir və mən nəyi səhv etdiyimi bilmirəm
Əla oyun, həqiqətən sevimli. Avtomatik rejimi sevirəm. Oyun mexanikası əladır. Baxmayaraq ki, mən tez-tez fasiləsiz "Yüklənir..." səbəbiylə proqramı bağlayıb yenidən açmalı oluram.
Mən oyunu bəyənirəm. Yeganə problem odur ki, mən Ryza-nın necə limitsiz konfet olduğunu düşünürəm. Mən tapşırığı yerinə yetirdim və onun üçün konfet almadım. Mən onun konfetini necə ala bilərəm?
Bu oyun bir növ PTW oyunu kimi hiss olunur, amma mən "hiss edirəm" deyirəm, çünki gördüklərimdən heç bir PVP yoxdur. Bundan əlavə, mənim fikrimcə, gotcha olduqca pisdir, çünki şanslı olmasanız, sadəcə bir ton silahla və heç bir simvolla qurtaracaqsınız. Həm də belə görünür ki, getçadan bir xarakter alsanız belə, istifadə etdikləri sistemə görə onu maksimum səviyyəyə çatdırmaqda çətinlik çəkəcəksiniz, deyə bilərəm ki, qarşısında BÖYÜK ödəniş divarı var. Baxmayaraq ki, oyunun layiqli mexanikası var.
7 gün davam edən başlanğıc tədbirində səhv nə var ki, onu açanda yalnız boş ekran göstərilir. Zəhmət olmasa düzəldin
Oyun sizə pulsuz xarakter (Ryza) verir, lakin siz onu sıralaya bilməzsiniz. Onu sıralamağın yeganə yolu? Balina digər simvol onları almaq üçün universal konfet üçün onların konfet ticarət. Xarakter çəkir? Vəhşi. Başlanğıcdan bəri 14 çəkmə etdim. 0 simvol. Giriş mükafatı kimi Coles (valyuta) yoxdur. Onların hədiyyə və kompensasiya ideyası? Tapşırıqlardan və döyüşlərdən əldə edilən sənət əşyaları. Mən bu oyunu sevmək istəyirəm, əla ola bilərdi, amma idarə olunduğu kimi oyunun uzun ömürlü olduğunu görmürəm
Nə edəcəyimi bilmirəm, nə deyəcəyimi bilmirəm
All Way-in qara ekranda ehtiyatı yüklənir Hər dəfə teleport etdiyim zaman bu, bezdiricidir, xahiş edirəm hər şeydən əvvəl bunu düzəldin...
Çəkmələr çox bahadır və oyun xəsis ola bilər. Bir nöqtəyə qədər əyləncəli və sevimlidir, lakin bir gacha oyunu olduqca kobuddur. Cole (valyuta) pulsuz və ödənişli və ödədiyiniz bir çox şey arasında bölünür. 25 dollardan 10 dəfə az pul qazanmayacaqsınız. Ayıbdır amma həyat belədir.
Bu, əla oyundur, mən xəritədə çox funksiyaya girə bilmirəm, çünki o fəsli bitirə bilmirəm.
"Çoxlu rejim hazırda işə salınır. Lütfən, sonra yenidən cəhd edin" mesajını aldığım üçün oyun indi oynanılmır. Mən də tək rejimə kliklədiyim zaman same.message alıram
Problem öz-özünə həll olundu
Mobil tərəfindən məhv edilmiş yaxşı bir əmlakın başqa bir kədərli hadisəsi. Dərsliyi bitirdikdən sonra bir neçə saniyə ərzində ekranda mənə pul, yüzlərlə dollar xərcləməli olduğunu söyləyən bir çox element var idi, sadəcə olaraq həddindən artıq yüksək qiymətə malik uzun metrajlı slot maşınlarında personajlar əldə etmək şansı. Bunu təşviq etmək üçün qəsdən pis edilmiş bir oyunu dəstəkləmək üçün bir neçə nəfərin minlərlə pul ödəməsini istəməkdənsə, niyə hamının hər şey üçün eyni məbləği ödəməsini gözləməyin yeni ideyası olmasın?
yaxşı idi. Amma indi 2 giq yerdən çox ehtiyac var və böyüyür. Silindi.
Qrafikanı bəyənirəm, lakin həmişə qara ekran kimi bir xəta olur ki, bu da bir az tez-tez gəlir və mən oyunu başlatdığınız zaman qara ekranı keçə bilmirəm. Mən oyundan zövq alıram və ümumilikdə yaxşıdır. Amma tez-tez mənim başıma gələn bir səhv var. Ümid edirəm ki, bu səhvi düzəldə bilərsiniz.