Post by halolesstifse on Mar 12, 2022 1:00:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Bendy and the Ink Machine 2022 version ▞▞▞
Bendy and the Ink Machine ጀብዱ vbfa
Annan sellele 4 tärni Mäng on tore, kuid kui jõhker Boris mind tappis, proovisin liiga uuesti luua, kuid tindiportaal ei luba mind 4. peatükis, palun paranda see
Niipalju kui ma võin öelda, on see hea mäng, mis töötab minu telefonis päris hästi. Kahjuks, niipalju kui ma aru saan, on see 2. peatükk, kuna Sammy's Sanctuary näib olevat vigane ja keeldub avamast. Olen mänginud pille õiges järjekorras, projektor on välja lülitatud ja sisse lülitatud, mitte midagi. Olen mängu taaskäivitanud, kogu mängu taaskäivitanud, desinstallinud ja uuesti installinud ja jätkanud, desinstallinud ja uuesti installinud ja uuesti taaskäivitanud, tundub, et miski ei tööta. Kas tüütu viga või on mul midagi ilmselget puudu
Parim ja esimene tasuline õudusmäng, mille sain ja see on suurepärane. Kuid 4. peatükis burtrumiga võideldes on see tõesti hiline. Kas saate selle parandada, kui saaksite, võib-olla on see lihtsalt minu telefon. Ka samas peatükis brute borisiga võideldes, kui ma esimest korda surin, olin tinditunneli lõpus valguses ja see ei lasknud mul uuesti sündida, kuid proovisin uuesti ja see töötas hästi ja ma sündisin brute borise ruumis. . Kas saate need 2 tõrget parandada, palun? Soovitaksin seda mängu kõigile
Ainult 4 tärni, ma armastan seda mängu väga. Kuid probleem on selles, et mõnikord see peatub. Aga te palun parandage mäng, ka mõnikord jääb see nii maha, suur probleem, btw minu seade pole mängu asemel hiline.
See mäng on hea ja väga hirmutav, kuid asi on selles, et 3. peatükis leve14 on see väga hiline ja Joey Drew Studios loeb seda, ma ei mängi seda osa 3. peatükist enne, kui viga on parandatud
See mäng on sõna otseses mõttes parim! Inimesed, kes panevad 1 tärni, pööravad ümber! See on üks mu lemmikmänge kogu selles hullus maailmas! Mobiilis on kvaliteet natuke halb, kuid mul pole sellega probleeme.
Jungle Adventures הרפתקאות cbf
Ma armastan sind mänge nii väga, üks probleem oli selles, et sa ei saa liikuda paremale, isegi kui proovid liikuda, avades sind lõpuni tagasi, aga ma tahan anda sellele viis
ei tööta 9. märkusel.. pärast mängu käivitamist muutub ekraan mustaks ja mäng suletakse
Hea mäng, kuid halb graafiline seitsme dollari raiskamine. Ma tahan raha tagasi 😐
See on lõbus mäng, kuid see tõrkub nii halvasti. Ma annaksin sellele 5 tärni, kui see lubaks mul isegi poole ajast mängida. See lülitub pidevalt välja ja ma ei saa vähemalt tund aega mängida. Ja ma tean, et see pole minu tahvelarvuti, sest see on vaid nädala vanune Samsungi tahvelarvuti. Mängimisel on palju vigu ja ekraan tõrgeteta.. aga see on tõesti lõbus. See on põnev ja suurepärane kontseptsioon, mis on päris põnev. Kuid tõrked on lihtsalt nii masendavad, et mõnikord ei taha ma mängida.
mul on pixel 3 ja see jooksis varem kokku. viga parandati, nii et nüüd ei saa ma mängida, pole probleeme. tänan parandamise eest.
Bendy and the Ink Machine Macera Oyunları bha
Mäng ise on väga hea kvaliteediga 5 tärniga reitingumäng. Arvan, et arendajad said selle seiklus-/õudusmänguga suurepäraselt hakkama. Minu kogemus oli 5 tärni.
Mäng on nii hiline, et tahtsin seda mängida, aga viivitus oli nii suur😠😠😠. Peatükis 4 sihtmärkide jahtimise mängu viivitus muudab mängimise raskemaks😠.
Bendy and the Ink Machine ጀብዱ vbfa
Jõudsin kolmandasse peatükki ja nüüd see ei lae. See läbib kõik liigutused ja kui arvate, et alustate, viib see mind Google'i mängualasse.
see kukkus pärast 2. peatükki kokku ja aitab endiselt mul teada, miks
See on ok, kuid kui ma 3. peatükis liftist lahkusin, kui tagasi liitusin, ei saanud ma nuppe vajutada ja proovisin uuesti, kuid kukkusin põrandalt välja, palun tehke see korda.
Mäng on hea, kuid Brute Boris Bossi lahingus iga kord, kui ma suren. See ei lase mul uuesti sündida ja kui ma mõnikord kõnnin külili, paneb see mind kõndima vastupidises suunas, mida proovin kõndida.
Ma ei tea, kas see on lihtsalt minu telefon, aga see lihtsalt ei laadi. ARMASTAN mängu ja loojaid, kuid mobiiltelefon ei tööta minu Galaxy Note 9-ga. Jällegi ARMASTAN mängu ennast, kuid mobiiltelefon võib vajada tööd.
liiga palju viivitust ja nüüd ma ei saa raha tagasi, raiskasin selle mängu peale 7 dollarit ja oleksin võinud selle hinna eest osta 3 fnafi mängu
Ma armastan seda mängu nii väga, kuid sellel on nii palju viivitust ja ma sain seda eile mängida, kuid nüüd jookseb mäng kokku, nii et saate selle rõõmu parandada.
Mäng ise on hämmastav, kuid mobiilis on tõrgete arv loendamatu. Arendajad ütlevad, et parandavad, kuid kuud mööduvad ja midagi ei juhtu. Sellel platvormil ei soovitaks.
Andis sellele mängule veel ühe võimaluse, kuna arvustuste kohaselt on vead parandatud. IKKA Ei tööta minu Lenovo tahvelarvutis, millel on 2 GB muutmälu ja 1,4 GHz protsessor. See on kahetsusväärne, kuna olin selle mängu mängimise üle ülimalt põnevil ja nii oli ka mu poeg. Kõik on ok, kuni mäng päriselt käivitub, siis pole midagi muud kui üliäralik kaadrisagedus, mis muudab selle mängu mängimatuks isegi kõige madalamal graafikaseadel. Pidin taotlema tagasimakset, minnes oma brauseris Google'i konto lehele. Palun paranda?
Minu meelest aitaks mängule kaasa, kui oleks variant, et saaks kiiremini joosta.
see on tõesti hea mäng, kuid ma jään 5. peatüki juurde pidevalt kinni, sest see jääb palju maha, kui peate berturmi bossiga võitlema
Laadisin selle alla, sest mu õetütar ja õepojad rääkisid sellest alati. See on päris lahe ja jube hüppehirmutamismäng.
mäng lõpuks töötab, kuigi mul on kaks probleemi, millest üks jääb nii palju maha ja kahte ma saan seda juhtida, kuid see on lihtsalt must ekraan koos juhtnuppude ja helidega, kui need probleemid lahendatakse, mul on lõpuks hea aeg seda mängu mängida
Bendy and the Ink Machine Aventura pvb
Ei saa mängu käima. Iga kord, kui ma selle installin ja käivitan, annab see veateate, mis ütleb, et see vajab Google Playst lisasisu, ja viib mind lihtsalt rakenduste poe mängude lehele. Ainus antud valik on desinstallimine.
Hämmastav mäng tõesti, bendy on hirmutav, minu ainus etteheide on see, et mängu mahajäämus muudab mõnikord mängimise nii keeruliseks. Peale selle on mäng päris hästi tehtud Redigeeri: sain uue, spetsiaalselt telefonide jaoks mõeldud puldi. Tere, sellel mängul pole kontrolleri tuge. Miks nii? Kui lisate selle, on mängijad PALJU õnnelikumad. Usalda mind
küsisin raha tagasi, kuna see mäng on väga 2 hiline ja pärast seda, kui olete selle mänguviivituse parandanud, ostan selle uuesti, sest see mäng on suurepärane mäng. Olen näinud, kuidas inimesed seda mängu mängivad ja see on uskumatult hämmastav. Samuti annan teile 5 tärni, kui lahendate selle mänguviivituse probleemi
see ei salvesta nagu arvuti joey, kas saate teha pesasid, sest 3. peatükis olin 14. tasemel, mu telefon suri välja see ei salvestanud ma vajutasin salvestamise chaeck asja ma ei salvestanud joey palun tehke pesasid palun nagu arvuti versioon
Ma armastan seda mängu, kuid see häirib palju, kui ma seda oma telefonis mängin. Ma juba desinstallisin mängu, taaskäivitasin telefoni, vahetasin telefoni ja puhastasin sellel palju ruumi, kuid see on endiselt lollakas
Ma tean, et annan sellele mängule 5 tärni, teades, et mu telefon on aeglane, kuid see võib olla tingitud sellest, et mul on muid rakendusi ja mis mitte, aga kõigest sellest olen õnnelik, et saan selle hankida ja seda mängida on väga lõbus, soovin, et see poleks olnud mahajäänud.
Nii et nad lahendasid Note 9 probleemi, et lõpuks saaksin mängida. Mäng oli väga lõbus ja võin teile öelda, et see on üks parimaid rakendusi Google Plays!see on hea, suurepärane asi, et nad peavad parandama 3. peatükis olevad tõrked, kui peate mänguasja masinat parandama, palun parandage tõrked
oli hea kuni 3. peatükini... siis külmub.