Post by halolesstifse on Mar 12, 2022 0:54:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ activați modul Dumnezeu ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Teacher Simulator Diverse hvny
{ Imi place jocul asta! La urma urmei, dar prea multe adaugări și da, îmi place când fac spray-ul, este atât de drăguț că îmi place să ucid acolo a$$, dar da ne vedem pe toți sau poate nu -_- îmi pare rău că m-am comportat atât de bine când am dat bacșiș}
Acest joc este bun. Dar atât de multe reclame. Vă rugăm să potriviți asta.
Prea multe reclame
Jocul este aproape perfect. Problema principală este că are o mulțime de reclame. Este necesar să vizionați reclame de 30 de secunde în mod repetat. Este foarte enervant.
E frumos, dar sunt atât de multe reclame, de aceea două stele
Iubesc
Toată lumea ar putea face întotdeauna mai bine, dar oricum e destul de distractiv.
Foarte fain!!!😘👍🏼
Teacher Simulator Santai dvjr
Joc prost. Pentru că de fiecare dată când apăsăm nu, mulțumesc, îmi dă un anunț și atunci când apare anunțul, nu pot apăsa x Pentru că nu există x
Acesta este cel mai bun joc și vă rugăm să adăugați muzică sau sunet în acest joc
Ar fi bine, dar au fost atât de multe reclame încât a fost pur și simplu neplăcut
Bănuiesc că este un joc ok, dar motivul pentru care am dat două stele este că de fiecare dată când termin o clasă, un adaos vine mereu salutând. Este foarte enervant cum trebuie să vedem adăugarea de fiecare dată când terminăm ceva De asemenea, marcajul (√) și clasa greșită (X) este atunci când scriu o bifă, uneori o scriu ca o notă greșită. Și faptul că trebuie să urmărim un anunț pentru a cumpăra sala de clasă specială sau cea mai bună ofertă, mi-aș fi dorit să fi putut cumpărător cea mai bună ofertă cu banii noștri. Te rog repara!!
Joc bun, dar adăugările nu fac să fie ok
Este frumos imi place dar este greu ca nuprea stiu niste cuvinte in engleza
Este bun, dar acest joc are multe reclame
A fost în regulă, dar au fost multe reclame
Jocul este foarte distractiv și ușor și asta este tot ce am de spus. Am doar 9 ani și jumătate. Există o mulțime de reclame, odată ce răspunsul potrivit a fost pentru un adaos
Prea multe reclamee
Teacher Simulator Nezahtjevne igre zlo
Joc grozav în general, dar nu sunt un fan al jocului de monitorizare a sălii. Ca și cum un student, să zicem, a vorbit pe rând, personajul tău este de genul „MERCĂ LA BIROUL PRINCIPIILOR”
Frumos joc dar am dat 3 stele pentru că pentru multe reclame
Urăsc jocul asta totul trebuie să fie perfect 😡😡😡🤬🤬🤬
Acest joc este bun, dar am văzut reclame de mult timp și, din cauza acestui joc, conexiunea mea la internet merge încet. Solicit echipei să actualizeze un lucru nou în alb. Nu există reclame, aceasta este părerea mea ceea ce cred alții. nu stiu
Respect
Este un joc bun, dar afișează reclame la fiecare 5 secunde în care îl joci. În cele din urmă, devine foarte enervant și chiar dacă alegeți să greșiți lucrurile, astfel încât să nu trebuie să dați clic pe o reclamă, le primiți oricum. 🤦♀️
E cel mai prost joc....😕🤮🤮🤮🤬🤬😡😡😡😡😤😤😤
Este cam bun, adică este atât de distractiv, dar reclamele îl distrug, așa că îmi pare rău că îi dau un 3. Nu-mi plac reclamele. Deci....
Koala Sampler Μουσική και ήχος kuey
Un joc foarte bun, am jucat primele 2 runde și FĂRĂ REclame! În nici un caz. Mie și surorii mele ne place foarte mult. Deci, oricine a făcut acest joc, îți mulțumesc ASOOOOO mult.😀
Acesta este un joc frumos, dar nu toată lumea are internet tot timpul, așa că ar trebui să fie un joc offline și apoi, pentru a face orice trebuie să vizionați anunțul, devine atât de plictisitor, așa că vă rugăm să încercați să îl îmbunătățiți
Teacher Simulator Nezahtjevne igre xnd
Joc minunat Dar acest joc este un joc online Ar trebui să fie un joc offline 😏😅
Este un joc foarte bun, dar avem atâtea reclame
Eu acum lan instalat și mise pare fantastic
Îmi place jocul că este atât de bun 🧠 este bun pentru creierul tău
Ohhh acest joc este fabulos 😊😊 îmi place foarte mult, dar a existat o problemă de suspendare, dar apropo, acesta este un joc foarte frumos
Lol eu dau la toți X și semnul ăla. E bine?
Teacher Simulator Jocuri obișnuite rmp
Nimic de spus
Lmao
Daca dau "collect" imi apasa pe triple (reclama) . As da si 0 stele
Frumos joc, dar mai multe reclame