Post by smarcualzasamshys on Feb 10, 2022 0:20:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - кухињске игре ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - кухињске игре IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - кухињске игре 2022 version ▞▞▞
Ова апликација је веома лоша, надоградња не ради
Изузетно лоша најгора игра коју сам икад играо!! Тхис гаме схатс!! Плус увек фритеза окачена или замрзнута! Наставите да једете своје драгуље. Мораћете да користите појачивач на сваком нивоу!! Лоша игра! Не препоручује се никоме! Зато немојте да вас превари забавна компанија Флов мотион!! Чак и када постанете први у тимској мисији, али ћете бити гурнути до 2. Ниоткуда могу да убаце други тим са дефинитивно вишим резултатом од вашег.
Цоол гаме!!!
Морао сам да деинсталирам игру. Чак и ако је поруџбина спремна, не можете је уручити купцу, он вам то неће дозволити. Било је забавно на почетку, сада је само досадно. Штета, била је то добра утакмица.
Добра је игра, али не могу да пређем на следећи ниво Иако сам у првој фази добио све звездице и кључеве, преузео сам следећи корак али се не отвара. Будите одговорни Хвала.
Свиђа ми се начин на који зарађујемо драгуље и колико тешко жели да те задржи, то је моја најбоља игра до сада...
Било би стварно супер када бисмо могли да пренесемо неке од наших појачања и драгуља из друге игре.
Свиђа ми се игра, али они се наљуте како брзо постижу потребно вам је много драгуља.
Ова игра је заиста занимљива и одлична за играње јер ме заокупља када ми је досадно и немам шта да радим. само тако настави Бог те заиста благословио 🙏
Сувишне су речи.... 💓💓💓💓💓
Cooking Crush - game memasak Arked uhla
Cooking Crush - kuchařské hry Arkádové lrgq
Ажурирана рецензија .. Молим вас престаните да уништавате игру свако ажурирање чини игру још гором , сада се ниво завршава и након што сам постигао циљ на том нивоу и чини се да ниво никада не завршава заглавио се док не притиснем дугме за одустајање и изгубим један уживо !
Гуд игра, време је право, графика је јасна
Забава и док играте, што даље идете, више морате да мислите брже и играте брже
Знаш шта!!! игра је слатка, забавна, изазива зависност, али ми се не свиђа ствар коју морам да преузмем сваки нови ресторан, не желим да је преузимам зато што је мој складишни простор при крају и немам више мобилне везе за пренос података. надам се да је све бесплатно 😔😔😔!!! Волим игру, али не волим да трошим свој простор за складиштење и мобилну везу за пренос података, то је то!!! Хвала 💚💚💚 али то је забавна, слатка игра која изазива зависност 🥰🥰🥰
Ова игра се стално смрзава, волите игру, али има пуно грешака у овој апликацији
Одлицна игрица.
За име Бога . Зашто сам надоградио? Довољно је лоше што у једној игри има много нивоа. Сада не можете ни да видите игру након што сам надоградио ..ДАМ !!!!
Молимо вас да не трошите новац на драгуље, на средини се налази дугме које се појављује, тако да ако играте брзо, притиснућете то дугме и потрошити све своје драгуље. Није вредело. Служба за кориснике ће само рећи да их варате и вратиће вам само 25 драгуља, изгубио сам преко 250 драгуља.
Дао сам му добру рецензију након отварања другог ресторана... тада је постало немогуће напредовати без коришћења правог новца. Одбијам да платим за овакву игру. То је ждерач новца. Немојте га преузимати. У почетку је забавно и постаје веома досадно
Супер је игрица!Заразна👍
За сада је то забавно и изазовно, али не толико изазовно да фрустрира или присиљава куповину.
Лепа игра ........бутттт........ не постоји начин да се вратите у ресторане и поново играте нивое након што завршите 3. звездицу. Нема начина да добијете додатне новчиће. Сматрам да је досадно и фрустрирајуће због тога.
То је савршена игра, али је страшно што не могу да започнем други ниво док сам завршио све нивое на првом кораку 😔
Било је добро док нисам схватио да ако изаберете позив док играте догађај, ваша игра се не чува, и да бисте морали да почнете испочетка 👎👎👎.. мислим да је то мобилна игра која се игра на мобилном телефону где позиви долазе неочекивано.. очигледно постоје одредбе и услови (које нису обезбедили пре него што започнете догађај) који говоре да ако сте прекинути током догађаја губите напредак.. Да ли знате колико је тешко постићи 50.000+ током догађаја Греат цоинс??!
Огласи које гледате да бисте убрзали надоградњу су престали да раде. Гледао сам оглас и ништа се не дешава.
Ова игра је најбоља од свих када кувате мало када дође много купаца постаје збуњујуће
Цоол игра понекад се храна лепи и не помера када је додирнете. Потребно је дуго да се новчићи надограде, али уживам у томе.
Cooking Crush - game memasak Arked ijf
The Hidden Treasures: Objects ผจญภัย lnlc
Сад сам такоооо тужан. Играм ову игру недељама. Свидело ми се до ажурирања. Док сам вршио ажурирање, ставио сам своју последњу рецензију у... па су је променили. време испоруке и цена надоградње у игрици су неразумни. присиљавајући вас да трошите новац на напредак. Трошио сам новац јер ми се свидела игра и желео сам да подржим. Не трошим новац ако сам на то приморан, такође могу да напредујем. Изгледа да ћу пронаћи нову игру.😥
Забавна забава!!!..али могу да кажем да сам узнемирен јер се све своди на драгуље да платим додатно време или зато што си нешто спалио..немамо много драгуља па ћу их купити..стварно ми се свиђа ова игра ..стварно је сјајно играти
Пристојна игра, али ниже оцењена јер сам то урадио, након што сам од мене затражио да се пријавим преко Фацебоок-а да добијем 1000 долара за игру, али није додата. То нервира. Узми моје податке и не дај ми ништа заузврат. Није кул.
Музика је добра, али игра је досадна. Неетично је подстицати децу да гледају сате рекламе. Сврха игре је да подстакне трошење на бескорисне производе који троше време. Игре попут ове подстичу сиромаштво и изгубљено време. Не играј то.
Било би много боље када бисмо могли да гледамо додавање и удвостручимо своје новчиће. Предуго је потребно да се заради довољно новчића за надоградњу уређаја и хране. Без надоградње је тешко подићи ниво. Надоградње су такође прескупе.
Заиста волим да играм ову игру, забавна је и добар начин да проведем време
Превише искачућих прозора! Након отприлике 5 искачућих прозора, мислите да бисте могли да играте игру, али не, она се руши! 5 пута сам поново покренуо апликацију, чак сам искључио и укључио телефон и још увек иста ствар. Други проблем који сам открио је да не бележи увек ваш напредак, тако да сам на крају играо исте нивое најмање 3 пута. Уживао сам у овој игрици, али када вам сама игра не дозвољава да је играте, ништа више не можете да урадите!
Волим ову игру међу многима које сам играо. Заслужује 5 🌟 оцена, али мој бес је што се стално смрзава. Ово би било моје 4 преузимање ако не грешим. Последњи пут када сам им послао е-пошту о томе, нисам добио никакав одговор. Али поред свега овога, сама игра је одлична. Заиста верујем да ако волите нешто, игноришете и толеришете његове мане. Добар посао за фловмотион. Молимо вас да играте ову игру јер знам да би и вама била драга.
Некада ми се свиђало, али последњих дана се није учитавало. Онда се коначно отворио, али недостају сви изазови. Не могу да се такмичим са својим тимом или да идем на светску турнеју. Преко тога!
Убава игра
Ову игру сматрам најбољим сим за кување који сам играо. И њихов тим за подршку је сјајан, брз и брз. Ценим то. 😁