Post by smarcualzasamshys on Feb 10, 2022 0:11:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченний ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
Гра весела. Але ви використовуєте свій час на азартну гру. Начебто ваш спосіб життя не головний. Я не буду радіти, щоб побачити, що правильно, а що неправильно.
Вони не дають вам достатньо монет, і на складних рівнях вони дають менше спроб, ніж на легких рівнях. Усім хороша гра
Мені подобається ця гра, але хотілося б, щоб не було реклами
Весела та захоплююча гра, я спочатку не думав, що вона мені сподобається, але вона приросла до мене, я рекомендую її
Забагато реклами
Cube Rush Adventure Trò chơi điện tử gkty
Хотілося б, щоб ви робили оновлення, щоб інші друзі, які грали, могли бачити результати один одного та перегравати рівні, щоб отримати вищі бали
Важко швидко. До 110 рівня я використовував кілька спеціальних інструментів і не можу пройти рівень. Гра повинна бути цікавою, а не розчарувальною. Тепер вони ставлять рекламу після кожної гри.
Гарна гра для багатьох реклам!
Легко почати. Без реклами, що чудово.
Мила гра. Забагато пауз/натискань для відтворення, реклама звичайна. Подобається поки що.
Мені подобається гра, але деякі рівні дійсно складні, і немає інструкцій, щоб пояснити, як це працює. Змушує вас витрачати гроші на проходження рівнів. Занадто дорого.
Весело, непросто та розвинути почуття
Редагувати – мені доводиться перезавантажувати гру, щоб перейти на наступний рівень. І тепер я намагаюся грати в неї, і весь додаток закривається в мені, через що я втрачаю життя, і він не дає мені грати. Повністю залежний від гри. Але одну маленьку річ, яку я не можу витримати, це те, як швидко з’являється коробка, коли ви втрачаєте рівень, і я випадково натискаю витратити 50 монет на ще 5 ходів. І я не хотів це витрачати. Було б непогано мати кнопку підтвердження. Інші мудрі люблять, що це коштує всього 10 за повне життя. Дякую!
Весело, але надто просто 😜
Це хороша гра, але кількість реклами, яка з’являється, змушує мене видалити програму. Всі разом.
Люблю гру. Єдине, що він не дає всі винагороди на початку з гаманців. БУДЬ ЛАСКА, виправте це.
Я не вважаю, що будь-яка гра повинна коштувати вам грошей, і, схоже, вона призначена для того, щоб дати вам найнижчий приз, незважаючи ні на що
Тримає мене натискати в одному кутку на кожному повороті! мабуть, поки я не вичерпаю свої підсилювачі! Краще б не грати! Ми повернулися на острів! це знову так нудно, це має бути розважальним не настільки важким, що неможливо пройти через це! Раніше це була моя улюблена гра, але не зараз! За кілька місяців нічого не змінилося, все так само погано! Досить цього. Видалено!!!
люблю гру. легко навчитися. без реклами! хотілося б, щоб було більше проблем.
Гра Супер
Люблю цю гру! Це весело та складно. Поставив би 5 зірок, якби можна було пройти екстремальні рівні, не купуючи монети. Чому бути таким скупим? Нагороджуйте більше монет!
Ця гра була веселою, поки ви не досягли рівня 100. Після цього більшість рівнів були надзвичайно важкими, і я взагалі ніколи не захоплювався цією грою. Tune Blast і Toy Blast у сто разів кращі за цей мотлох.
Ця гра дуже схожа на кілька інших ігор, але з так собі графікою. Також важче вигравати рівні, а також заробляти монети. Позитивним є те, що ви заробляєте життя наліво і направо, тож можете продовжувати намагатися. Це не часто дає чіти, і на відміну від інших ігор, вам доведеться дивитися рекламу на кожному екрані завантаження. Я б не заперечував, якби вони були вимкнені, наче я маю гру. Раптова кричуща реклама в приймальні лікаря соромить.
Рівні стають важко швидкими і зближуються. Мені хотілося б мати гру, в якій я міг би насолоджуватися розбиттям і падінням, а не постійно визначати стратегію.
Це хороша гра, щоб сформувати той самий колір, щоб зберегти концентрацію міни
Я щойно дізнався, що ваш прогрес не зберігається, навіть якщо ви підключите його до свого облікового запису Facebook, перш ніж видалити його. Такий величезний сором.
Мені подобається збирати прискорювачі замість того, щоб завжди платити за них тонни.
Гра подобається, але вона вилітає, коли я її відкриваю.
Чудова повторювана гра
Ця гра викликає звикання. Але є кілька речей, які, на мою думку, повинні відрізнятися, наприклад, вибір кількості ходів за гру з відповідною ціною
Це весело і захоплююче, мені подобається. Я хоча, коли я отримав одну-дві зірки, я міг би зіграти, щоб отримати три зірки, але ні, я не можу переграти. це було б захоплююче
Дуже легко на початкових рівнях.
Хороша гра. Оголошення офc, але поки що не приголомшливі.
Прикольна гра
Я лише вивчаю правила ігор і не зрозумів побічних переваг. Це розумно і легковажно.
Гарні ігри! Займає дітей!
Деякі рівні майже неможливо виграти.
Я давав це раніше, коли не було реклами, але тепер додаток запускає рекламу між кожним рівнем
Мені подобається ця гра. Але ЧОМУ «ПРОДОЛЖУВАТИ ГРАТИ» виглядає так складно, тому я ВТРАТИВ багато МОНЕТ 😑, будь ласка, не кладіть їх туди.
занадто велика затримка між іграми. не так, як було в оголошенні
Обманює вас з бонусом, не може отримати 3 безкоштовні ходи
Candy Makeup Beauty Game Hygge fzu
Він час від часу вимикається, і я втрачаю весь свій прогрес і всі бонуси, крім цього, це чудово
Я на етапі 7478. Я оновив, тому можу запитати картки, але не маю неповних колекцій карток. Тепер я, здається, повернувся до легких ігор із періодичними підказками, повернувшись до початку. Що пішло не так. ЛІ ЗЗІ